Apple Caramel and Pecan Sticky Buns

Hoppas ni haft en fin helg!
Förra veckan lade jag ut detta receptet på Instagram- Apple Caramel and Pecan Sticky Buns
Det blev väldigt varmt emottaget, sånt tycker jag är så kul. När recepten sparas och gillas!
Jag lägger upp det här med, så att fler kan baka och smaka dessa gobitar till bullar.
Receptet räcker till en liten plåt och ger ca 16 bullar. Om de är goda?! Tja.. Tips är att smaka en- högst två och sedan slänga in dem i frysen, annars är risken väldigt stor att man sätter i sig hela plåten.

Deg:
25 g jäst
75 g mjölkfritt margarin
2 dl havremjölk
2 dl strösocker eller kokossocker
5,5 - 6 dl mjöl
en nypa salt
Fyllning:
1,5 medelstora, röda äpplen
4 msk vatten
2 msk muscovadosocker eller kokossocker
1 tsk kanel
50 g mjölkfritt margarin
5 msk muscovadosocker eller kokossocker
2 msk kanel
1 dl pekannötter, hackade
Frosting:
25 g mjölkfritt margarin, rumsvarmt
2-3 dl florsocker
2-3 msk lönnsirap, rumsvarmt
ev lite ljummet vatten.



Visst ser det gott ut!?
Ha nu en riktigt fin vecka!
Följ mig gärna på Instagram också där jag uppdaterar oftare än här på bloggen!
/Maggie