Sockerfri päronkaka med kardemumma

Hoppas ni haft en fin helg!
Här har det fortfarande inte blivit riktigt varmt än, har hört att det är sommarvärme på flera håll i landet. Men snart ska väl värmen hitta hit också.
Denna veckan blir lite kortare än vanligt. Barnen är lediga två dagar- åh, så de ser fram emot det! Tror de börjar bli redo för sommarlov snart, haha!
Idag vill jag dela detta recept med er. Grundreceptet är det samma jag använt länge nu, men den här gången testade jag att baka utan vitt socker och tog kokossocker istället- funkade hur bra som helst. Perfekt om man vill hålla igen lite på just vitt socker.
Till kakan serverades vaniljsås - förstås! Här kommer receptet:
Ingredienser:
2- 3 medelstora päron
3,5 dl vetemjöl
2 dl mandelmjöl
2 dl strösocker eller kokossocker
2,5 tsk bakpulver
1 tsk mald kardemumma
1 nypa salt
4 msk solrosolja
2,75 - 3 dl havremjölk
1 msk citronsaft
1 msk mjölkfritt margarin till formen
ströbröd
florsocker



Supersaftig och supergod blev den!
Ser ni vitsippebuketten?
Kan det bli vårigare än så..?
Kram
Maggie