Vegan New Years Cake Pops

 
HEJ!
 
Imorgon är det Nyårsafton!
Jag älskar nystarter. Man sätter upp nya planer och mål för det nya året och sånt är så kul!
 
Till nyårsaftom kanske man vill göra det lite extra festligt och de här Cake Popsen är riktigt dekorativa. För att inte tala om goda- jag lovar att de kommer försvinna snabbt!
 
30 st
 
Ingredienser:
 
3 paket Oreokakor 
100 g vegansk vit mjukost 
150 g vegansk vit choklad
150 g vegansk ljus eller mörk choklad
Strössel
 Korta trägrillspett
 
 
 
Mixa oreokakorna i en mixer så att det blir till smulor. Blanda smulorna med mjukosten.
Rulla bollar av degen och lägg dem på en bricka eller ett fat. Smält chokladen, var för sig, i mikron
på svag värme eller i ett vattenbad. Stick ned en pinne i varje boll och doppa bollen i den
smälta chokladen. Ta hjälp av en matsked så blir det lättare att täcka hela bollen
med choklad. Ställ cake- popsen på brickan eller fatet. Strössla över strössel.
Cake-popsen stelnar snabbare om de står i kylen,
men stelnar också i vanlig rumstemperatur.
 
 
Missa inte dessa, så vansinnigt goda!
 
KRAM
 
Maggie