Simple Feast

 
( I samarbete med Simple Feast.)
 
HEJ!
 
Att beställa hem matkassar är så bra när man känner att man vill ha hjälp med matfixet i vardagen.
I samarbete med Simple Feast har jag fått testa deras veganska matkasse.
Jag blev förvånad över hur smidigt det var! Man får kassen levererad hem till dörren och allt är så noga planerat och uträknat att det tar max 10 min att få ihop en härlig middag!
  
Varje meny är designad med hjälp av Simple Feasts egna kockar i samrådan med dietister,
som har smak, kvalité och näringsvärde i åtanke genom hela processen. Alla ingredienser är ekologiska, säsongsbaserade, och växtbaserade. 
 
Simple Feast har hållbarhetsaspekten som prioritet genom hela sin verksamhet.
Det speglar både meny, råvaror, leverans och förpackning. Dom strävar alltid efter att ha en så minimal klimatpåverkan som möjligt.
 
 

Så här säger Simple Feast om hur det funkar:

1. Välj din matkasse

Välj mellan Green Feast och Family Feast. Green Feast är en matkasse med en hel värld av smaker, här utforskar vi grönsakernas oändliga smakkombinationer. Family Feast är verkligen familjernas favorit, här får man barnvänliga måltider i gröna versioner. Alla rätter är helt ekologiska och innehåller enkla, härliga rätter för 3 kvällar i veckan – redo att servera på 10 minuter.

2. Vi levererar mat hem till dörren

Om du inte är hemma ringer vi dig för att hitta en lösning. Vår prioritet är att din matkasse med mat kommer hem till din dörr och vi försöker alltid att hitta en lösning. För tillfället levererar vi våra matkassar till Stockholm, Göteborg, Malmö och orter däromkring. Mer information finns under vår FAQ.

3. Enkel middag på 10 minuter

Allt du behöver göra är att färdigställa maten. Våra kockar har förberett resten, så att du kan servera en enkel och god middag. Vi ger dig klimatsmarta rätter på bara 10 minuter.

4. Allt är hållbart

Vi gör allt för att Simple Feast ska bli världens mest klimatsmarta matkasse. Vi serverar vegetariska och veganska rätter utan kött i våra måltider, vi har enbart ekologiska ingredienser samt har förpackningar gjorda på växtfibrer från majs, socker och potatis.

5. Ingen bindningstid

Som kund hos Simple Feast binder du dig inte till något. Du kan hoppa över leveranser när du vill med ett enda klick i vår app.

 
Underbart med mängden grönt!
 
 
Vår första måltid var denna- Currygryta med ris och Teriyakigrönsaksspett.
 Alla i familjen gav den tummen upp!
 
Detta är verkligen något jag kan rekommendera. En till fördel är att man får ny inspiration till rätter man kanske inte lagar annars.
 
 
För att få veta mer om Simple Feast gå in
 här:
 
 
  
Koden MAGGIE10 ger er 10% rabatt på första beställningen och erbjudandet har ingen tidsbegränsning.
 
Ha en fin dag!
 
/Maggie