Vietnamesiska Bahn Mi

Detta är den godaste mackan jag vet!
Jag åt den för första gången för något år sedan men det är inte förän nu jag prövat att göra den själv.
En av de viktigaste ingredienserna i denna macka är vietnamesiska picklade grönsaker. Receptet på dem hittar du under kategorin "Tillbehör".
Dessa mackor är en perfekt och mättande lunch som går snabbt att göra, ni måste testa detta!

Här kommer receptet:
2 port
Ingredienser:
2 medellånga baguetter
6 msk bönpastej
4 msk vegansk majonnäs
2 – 4 tsk Srirachasås
4 salladsblad, t ex isbergssallad eller bladsallad
100 g rökt tofu, skuren i bitar
2 dl picklade grönsaker (Gurka, rättika och motötter)
1 dl koriander, hackad
Ingredienser:
2 medellånga baguetter
6 msk bönpastej
4 msk vegansk majonnäs
2 – 4 tsk Srirachasås
4 salladsblad, t ex isbergssallad eller bladsallad
100 g rökt tofu, skuren i bitar
2 dl picklade grönsaker (Gurka, rättika och motötter)
1 dl koriander, hackad
Skär baguetterna på längden, men inte rakt igenom. Bred bönpastej på bröden. Bred ut majonnäsen och Srirachasåsen. Lägg på sallad, tofu och picklade grönsaker. Avsluta med att strö över koriandern.

Visst ser det gott ut?!
Ha en härlig dag!
KRAM
Maggie