Raw Blåbärs Cheesecake

 
Hej alla fina!
 
Dessa små cheesecakes är underbara små bakelser som funkar bra som dessert efter en god middag. De innehåller inget raffinerat socker utan det är dadlar och agavesirap som gör dem söta. Pröva dem gärna - De är helt gudomligt goda!
 
4 st
 
Ingredienser:
 
Botten:
 
2 färska dadlar, urkärnade
1 dl naturella cashewnötter
1 msk kokosolja
 
Fyllning:
 
3 färska dadlar, urkärnade
1 dl naturella cashewnötter
1 dl frysta blåbär
2 msk kokosmjölk eller kokosgrädde
1 - 2 tsk agavesirap
 
Garnering:
 
Färska blåbär
Mandelspån
 
 
 
Lägg cashewnötterna i blöt i minst 3 timmar. Häll av vattnet och mixa nötterna fint, antingen i en mixer eller med en stavmixer. Blanda ned dadlarna och kokosoljan och mixa ytterligare en stund.
Fördela degen till botten i fyra muffinsformar.
Mixa samman ingredienserna till fyllningen. Fördela fyllningen ovanpå bottendegen i muffinsformarna. Ställ in chesecakesen i frysen tills de fryst helt. När du ska servera dem, ta ut dem en stund innan. Garnera dem sedan med blåbär och mandelspån. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha det så gott!
 
Kram
#1 - - sustainably.blogg.se:

Jättefina, vad duktig du är! Tyvärr en dödsfälla för mig som är allergisk mot nötter, men jag gillar receptet ändå, haha. :)

Svar: Tack snälla, vad glad jag blir! Nej, men fy så hemskt, då ska du inte äta dessa. Ha det så fint och god fortsättning:) Kram
Maggiesskafferi

#2 - - csdressage.blogg.se:

Amen wow vad fina! Ser ju himmelskt goda ut!😍

Svar: Tack:) Ja, de är verkligen så goda! Dessutom behöver man inte ha dåligt samvete om man äter dessa, det är bara nyttiga ingredienser:) Ha det fint! Kram
Maggiesskafferi