Picklad rödlök

Idag lade jag upp detta recept på mitt instagramkonto. Ni som ännu inte hittat dit, ta gärna en titt och följ mig om ni gillar. Det är fyllt av en massa vegansk inspiration, både matlagning och bakning. Jag heter @maggiesskafferi på insta (Såklart;) De flesta recepten som läggs ut där hamnar här på min blogg, men många av inläggen gör jag enbart för mina instaföljare.
Picklad lök är något som kommer att hamna på mitt julbord i år. Det passar ju det mesta och är bara så otroligt gott. Testa det gärna, ni gör detta på max 10 minuter!
Ingredienser:
2 stora rödlökar
1 dl ättiksprit 12%
3 dl vatten
2 dl strösocker
Skala och skiva löken i tunna skivor. Lägg löken i två mindre glasburkar eller i en stor. Koka upp ättiksprit, vatten och sockret tills sockret smält. Låt blandningen svalna något innan du häller den över löken. sätt på lock på burkarna och låt allt stå och dra sig i minst 2 timmar. Förvara den picklade löken i kylen.


Visst ser det smaskigt ut!
Ta hand om er nu alla fina och ha en riktigt fin fredag!
KRAM
Åh, jag älskar picklade grönsaker, så gott! :) Ha en mysig jul! Kram